NORSKE FANS
For å skape fellesskapsfølelse samler vi på denne siden sammen informasjon over dere uhelbredige norske fans av Grimsby.
Vil du på listen, eller oppdatere din profil? Send enkelt og greit en e-post til grimsby@lyse.net!
Vi vil vite litt om deg og hvorfor det ble Grimsby, send gjerne også et bilde!
001 - Jostein Jensen, siden 15.09.2000
Født: 5. april 1978
Bosted: Stavanger
E-mail: grimsby@lyse.net
Om seg selv: Jeg har nå fulgt Grimsby i tykt og tynnt siden helt på starten av 90-tallet. Har kun sett laget live i tre kamper da de har vært i Sverige og Danmark. Ellers pleier jeg forholdet med internett. Har drevet egne nettsider om Grimsby siden 2000.
Foruten å følge Grimsby er jeg postmann, samt at jeg spiller fotball i de lavere divisjoner for Vaulen.
MYE Å JUBLE FOR? Slik ser en Grimsbynerd ut etter alt for mange timer foran PC-skjermen...
002 - Jon Kåre Bertheussen, siden 18.12.2000
Født: 16. juni 1971
Bosted: Svalbard
E-mail: jon@bertheussen.com
Om seg selv: Passiv supporter siden jeg var i byen ved 8-årsalderen. Aktiv supporter siden midten av 80-tallet. Fått med meg nedturene i 86-88 og oppturene 89-91.
SPEIDER: Jan Kåre speider etter nye spillere under Norge - Slovenia (3-0) på Ullevaal.
Glødende interesse for fotball, og spesielt engelsk.
Var medlem i den "offisielle" norske supporterklubben til den la inn årene på midten av 90-tallet. Før bodde jeg i Nittedal, men han har nå flyttet til Svalbard og kan derfor tittulere meg som verdens  nordligste boende Grimsby supporter!
003 - Håvard Sørvik, siden 05.03.2001
Født: 29. januar 1977
Bosted: Angvik på Nordmøre
E-mail: alesi@online.no
Om seg selv: Jeg ble vel Grimsbyfan sånn i 8-9 årsalderen, da jeg og kompisene samlet på panini-klister for engelsk fotball, og hang meg opp i dette laget. Hvorfor aner jeg ikke, kanskje var det draktene, kanskje logoen, kanskje var det navnet, eller var det fordi jeg synes synd på dem...
I allefall har jeg fulgt med laget siden den gang.
Jeg spiller ikke fotball selv, da jeg er aktiv rugby-spiller for NTNUI Trondheim Berserkers, men fotball interessen er like glødende for det.
004 - Thomas Hollund, siden 02.08.2001
Født: 28. desember 1974
Bosted: Sandnes i Rogaland
E-mail: thomas.hollund@kvaerner.com
Om seg selv: Interessen for laget kom på midten av 80-tallet. Da Sølve (eller en annen NRK fyr) leste opp resultatene på tippekupongen oppdaget jeg at et lag som het Grimsby hadde vunnet 5-0 og siden den tid har jeg fulgt laget. Er ikke noen ivrig Grimsby supporter, men følger da med på hvordan det går. Må dog innrømme at Grimsby "kun" er lag nummer to for meg, men så kommersiell som det andre laget er blitt, merker jeg at interessen for dette laget har minsket betydelig de siste årene.
Er elles lidenskapelig opptatt av fotball, og er ofte å se på Stavanger Stadion.
Har aldri vært i Grimsby, men det kommer. Bør jo klare å få med meg en kamp før de "vraker" Blundell. Spiller ikke fotball selv lenger, men er trener for et småguttelag.
005 - Geir Myklebust, siden 10.09.2001
Født: 31. desember 1965
Bosted: Trondheim
E-mail: geirmykl@broadpark.no
Om seg selv: Jeg la i sin tid merke til Grimsby da de i fra 1989 til 1991 gikk rett opp fra gamle 4. divisjon til 2. divisjon. Ble mektig imponert over denne prestasjonen, og begynte å følge med klubben. Var den eneste personen som tok turen innom fotballpuben Bajazzo for et par sesonger siden da Grimsby spilte om å rykke opp til 1. divisjon igjen. Følte meg ganske eksklusiv der jeg satt i lokalet med storskjermen for meg selv! Digger klubben bare mer og mer for hver sesong som går, og er så utrolig fornøyd med at Grimsby viser resten av verden at du kan komme veldig langt, selv med svært begrensede ressurser. Rosenborg er naturlig nok mitt norske favorittlag, men har en drøm om at det en gang ihvertfall vil bli spilt en treningskamp
mellom mitt norske og engelske favorittlag på Lerkendal - og den kampen kan gjerne Grimsby vinne!
006 - Øyvind Jacobsen, siden 28.09.2001
Født: 4. august 1975
Bosted: Stavanger
E-mail: sjibbio@frisurf.no
Om seg selv: Jeg var i utgangspunktet en svoren Manchester United tilhenger, og har fortsatt sterke følelser for klubben jeg har fulgt siden femårs-alderen. I de siste årene føler jeg likevel at klubben har distansert seg fra den lidenskap og sjel klubben sto for, blant annet i de dårlige tider på 80-tallet.
Som en ivrig bruker av ymse managerspill på data, ble jeg godt kjent med Grimsby. Jeg har alltid lagt min elsk på de svakeste lagene. Det er der sjelen finnes. Grimsby hadde alt jeg lette etter: Lite penger, dårlige spillere, dårlig lokalisering, lite stadion, og lite oppmerksomhet. Derfor ble det slik at jeg følge laget ekstra. Nå har jeg virkelig lagt min elsk på laget. Det går ikke mange timene mellom hver sjekk for nyheter om Grimsby. Snart skal jeg også over til Blundell Park, sammen med en kamerat (tidligere Arsenal-fan) som også er omvendt. For nå er det Grimsby for alle pengene for meg!
007 - Kim Kjetil Stavik, siden 05.10.2001
Født: 22. mars 1982
Bosted: Molde
E-mail: grimsby7@hotmail.com
Om seg selv: Det er fint å vite at det er flere norske supportere, trodde lenge jeg var alene!
Jeg heter Kim Kjetil Stavik og bor i Molde. Jeg begynte å holde med Grimsby i 96-97 sesongen, og siden da har jeg blitt en fanatisk Grimsby supporter. Jeg har kanskje ikke vært supporter så lenge men hjertet mitt ligger i Grimsby. På denne korte tiden har jeg fått opplevd en del store øyeblikk, som jeg aldri glemmer...
Har aldri vært på Blundell Park, men håper å få meg en tur dit snart!
008 - Lars Kåre Grimsby, siden 23.10.01 
Født: 31. desember 1979
Bosted: Norges Landbrukshøgskole, Ås
E-mail: lars.grimsby@student.nlh.no
Hjemmeside: Lagris hjemmeside
Om seg selv: Oppvokst i Lyngdal, Etiopia og Sudan. Alle stedene har fotball hatt en sentral rolle i et normalt barns oppvekst. I Sudan og Etiopia spilte man med tåfisballer laget av søppel stappet i en strømpe eller pose. Nesten alle barna var med, svarte som hvite.
LAGRI: Verdens mest velklingende etternavn
Naturlig nok har det aldri vært snakk om å heie på annet enn Grimsby i familien vår. Kanskje med unntak av min kjære lillebror som en periode av tenårene gjorde opprør ved å heie på Bolton. Når vanlige barn satt klistret til barnetv her hjemme, satt vi med kortbølgeradioen ute i bushen og hørte på malaria-mygg og engelske fotball-resultater. Når det ble snakk om Grimsby kunne vi et øyeblikk glemme at det var 40C og bendelorm i magen. Nå studerer jeg genetikk, men det er ingen hindring fra å bruke like mye tid på fotball som tidligere...
009 - Espen Jacobsen, siden 20.03.2002
Født: 25. februar 1977
Bosted: Storhaug, Stavanger
E-mail: espen.jacobsen@broadpark.no
Om seg selv: Har fulgt laget siden de sammen med Cambridge og Southend gikk fra 4. til 2.div. på begynnelsen av 90-tallet. Fikk alvorlig sympati med laget etter at Buckley næmest ribbet laget og dro til WBA på midten av 90-tallet! Ble etterhvert godt kjent med laget gjennom diverse managerspill oppover årene. Har etterhvert blitt en besettelse å få tak i mest mulig informasjon om laget siden den gang. Skuffelsen var derfor stor når supporterklubben ble lagt ned tidlig på 90-tallet idet jeg skulle til å melde meg inn, derfor en trøst å finne denne siden.
LILLEBROR JACOBSEN: Espen Jacobsen i sine glansdager på Brodd.
Det blir ellers tid til overs til spill i 5.div. klubben Brodd i Stavanger. Her kjempes det en intens kamp om opprykk år etter år men foreløpig fortsatt uten resultater...!
010 - Geir Steinsland, siden 29.03.2002
Født: 05. juni 1968
Bosted: Bryne
E-mail: geirsteinsland@hotmail.com
Om seg selv: Jeg har fulgt med Grimsby siden begynnelsen av 80 tallet, fordi jeg da fikk et Grimsby skjerf av noen slektninger.
Har etter det vært passiv Grimsbysupporter siden. Følger laget tett i aviser og tidsskrifter og besøkte Blundell Park i romjula 2000, for å se Grimsby - Pourtsmouth, men som du sikkert husker ble akkurat DEN kampen avlyst.
Denne sesongen har jeg sett Stockport - Grimsby som endte 3-3. Følger ellers med både på norsk og engelsk fotball.
011 - Anders Nielsen, siden 01.04.2002
Født: 04. juni 1971
Bosted: Oslo
E-mail: anders.nielsen@ina.nlh.no
Om seg selv: "Det er med glede vi ser at det er andre nordmenn der ute med hjerte for fisk!" forteller kameratene Alex og Anders som ærbødig spør om å bli listet opp i det ekslusive selskap. "Jeg har ett par kompiser som heier på Nottingham Forest. De snakker om skogvokter samba og annet fjas. 15. september 2001 skulle det spilles på oddsen, og forest var soleklar favoritt. Det endte 0-0 og det som senere har blitt omtalt som ranet i Grimsby var ett faktum. Grimsby, eller Grimmern som vi kaller det har etter dette vært ett favoritt lag. I realiteten var det nok The Mariners som fant meg og ikke omvendt," forteller den fiskespisende Nielsen.
ANDERS NIELSEN: Kommentarer overflødig
012 - Alex Kielland, siden 01.04.2002
Født: 19. september 1969
Bosted: Oslo
E-mail: alex_kielland@hotmail.com
Om seg selv: Vi (Alex og Anders) er nok begge relativt "nyfrelste". For min egen del tror jeg det begynte for noen år siden, da jeg stadig fikk positivt resultat når jeg tippet på seier for Grimsby! Det er først i år vi har fulgt nøyere med, og nå sitter vi og følger med live på BBC når Grimsby spiller sine kamper!
BLANT DE FIRE STORE? Gustav Alexander Kielland
013 - Tarjei S. Grimstad, siden 23.04.2002
Bosted: Tønsberg
E-mail: tarjei@lynvingen.com
Om seg selv: Grimsby Town er det eneste laget i England for meg! Dette er skikkelig engelsk fotball, med høye taklinger og svette panner! Det er litt den "underdog"-greia som appelerer til meg, evnen til å holde seg oppe år etter år til tross for at de så og si alltid har kniven på strupen! Har blitt miljøskadet av min far som alltid har vært Grimsby-supporter, og jeg er han en stor takk skyldig for det!
Up the Mariners!!
SKÅL FOR GRIMSBY: Tarjei Solum Grimstad
014 - Rune Grimsby, siden 23.04.2002
Født: 9. mars 1964 
Bosted: Farsund 
E-mail: rune.grimsby@losmail.no 

Om seg selv: Selvsagt er Grimsby laget i mitt hjerte. Fulgte med glede de årene som laget avanserte i det engelske ligasystemet og kom seg opp i det som nå er 1. divisjon. Er for såvidt ikke så veldig opptatt av fotball, men jeg følger laget fra ukhe til uke. Regner med at jeg en dag kommer meg til byen og får med meg en hjemmekamp. Var medlem av forrige supporterklubb som av en eller annen grunn stoppet opp.

015 - Knut Anders Fostervold, siden 24.04.2002 
Født: 4. oktober 1971
Bosted: Nesjestranda ved Molde
Om seg selv: Hovedgrunnen til at jeg er supporter er at jeg spilte der i en kort periode i 2001 perioden og at jeg derfor ble godt kjent med klubben fra innsiden. Man kan si at Grimsby er en typisk representant for den Engelske fotballsjela, der ikke akkurat glamour er typisk kjennetegn. Klubben preges av små ressurser, stor innsats og er på mange måter dømt til å mislykkes, men på tross av dette klarer de seg godt. Klubben nekter å innse at det nærmest strider mot naturen at en knøtteklubb som Grimsby faktisk kan kjempe mot storklubber som Wolverhampton og Sheffield W. Dette synes jeg er fascinerende! Jeg unner klubben alt vel, og følger med på hva som skjer med klubben ganske ofte!!
FOSSI: Knut Anders har spilt for klubben! 
016 - Norm Grimsby, siden 26.08.2002
Bosted: Redwood City, California (San Francisco Bay Area)
E-mail: n.grimsby@att.net
Om seg selv: My name is Norman Grimsby and both my parents were Norwegian. My father was from the Grimsby farm in Vanse, Farsund. The Grimsby farm is still there and it consisted of about 5 farms. My fathers name was Samuel Emmanuel Gabrielsen Grimsby. When my Dad came to the United States in 1918 he was only 17 years old and they took the name of the family farm as their surname.
So I am a first generation Grimsby in the USA with the name Grimsby as I was the first son of a Grimsby in the USA. The Grimsby name, as there is not many families in the USA with that surname Grimsby, about 100.
So please put me on your list, as I might be the only Grimsby, with the surname Grimsby in all of Grimsby. I'd like to hear about your team, some info as to where I can get Grimsby shirts, decals, etc.
Thank you  (tusen takk)
Norman GRIMSBY
017 - Ola Frisk, siden 29.10.2002
Bosted: Alta
E-mail: grimsby_norge@hotmail.com
Om seg selv: Jeg er interessert i å bli med i Grimsby-fanklubben dere har startet. Bra initiativ, vi må stå sammen.
Jeg har vært supporter i ca 10 år siden jeg var i 10- års alderen. Ble trolig interessert i klubben pga navnet, som sikkert var ganske morsomt for meg den gang. Siden har det alltid vært Grimsby som har vært laget mitt i England, noe jeg selvsagt har fått mye pepper for. De ser ikke helt hvorfor jeg heier på et møkkalag langt nede i 1. divisjon, men som man kan si; kjærlighetens vei er uransakelig.
Følger ikke laget med argusøyne, og sover godt selv om de taper en kamp (noe som vil gjort meg søvnløs i disse tider), men følger med på resultater og tabellsituasjon. Kanskje vil denne fanklubben inspirere til større engasjement?
018 - Anton Romanov, siden 25.02.2003
Født: 31. oktober 1983
Bosted: Grimsby
E-mail: antonromanov772@hotmail.com
Om seg selv: Mitt navn er Anton Romanov fra Kirkenes.
Det er veldig bra av dere å starte opp denne siden. Jeg bor fortiden i England, jeg studerer språket på Grimsby College, og jobber i tillegg. Jeg har bodd her siden september og drar tilbake i juni. Originalt så er hovedgrunnen for at jeg er i England den engelske fotballen. Så jeg kom over og den nærmeste plassen til Liverpool jeg hadde sjanse å komme til var Grimsby, så her er jeg.
Jeg ble godt kjent i en lokal pub og det var tre menn som spurte om jeg ville dra til en Grimsby-match med dem. Og der var jeg, hvor vi vant 3-0 over Ipswich denne sesongen, etterfulgt av en fantastisk kamp mot Burnley hvor vi vant 6-5. Etter det så har jeg vært på hver kamp denne sesongen, hjemme eller borte. Lange reiser som til Portsmouth og Gillingham har ikke endt godt, men det er noe spesielt med denne klubben, spillerne og fansen og nå vil denne klubben alltid bli i mitt hjerte.
Etter å ha fått Oster, Boulding og Hughes ser det virkelig bra ut for resten av sesong.
We are staying up!!!!
Walking down Grimsby road.........with hopes!
019 - Karen Kamsvaag, siden 06.10.2003
Bosted: Svolvær, Lofoten
E-mail: karen.kamsvaag@c2i.net
Om seg selv: Jeg er Grimsby Town fan og bor i Svolvær. Er opprinnelig fra Grimsby, men har bodd de siste 20 årene her i Norge. Er født Danby og kommer fra Scartho like utenfor Grimsby. Jeg er halvt norsk (min mor er fra Svolvær) så håper det kvalifiserer meg til å være medlem i Norwegian GT Supporters Club!
Mine sønner, Ben på 12 år og Kai på 9 er også Grimsby supportere, men mannen min er livslang Leeds supporter!
Faren min og søsteren min er også Grimsby supportere, de var med på den ene Wembley finalen i 1998. Horder med Grimsby fans var med og det var en fantastisk atmosfære hele tiden.
Er hjemme i Grimsby ca. 1 gang i året og prøver å få med så mange Town kamper som mulig mens vi er der.
Leste om websiden i en artikkel om Anton Romanov i the Grimsby Evening Telegraph. Synes det er kjempe artig at det finnes en supporters club i Norge!
020 - Svein-Erik Valla, siden 02.03.2004
Født: 6. mars 1973
Bosted: Mo I Rana
E-mail: valla48@hotmail.com
Om seg selv: Sitter her i det kalde nord, nærmere bestemt Mo I Rana, og surfer 
på nettet. Er hver bidige dag inne på supportersiden og får de siste nyhetene. Er en gedigen Grimsbyfan som skal å se gutta i påsken mot Blackpool (2004). Har vært i England 14 ganger tidligere, men aldri på Blundell. Jeg har bestandig base i Manchester (samboeren er Scum-fan). Jeg elsker engelsk fotball og prøver å få med meg flest mulige kamper i de lavere divisjoner. Men mine to favorittlag er Leeds og Grimsby.
Mine personlige favoritter var Handyside og Oster. På dagens lag er gode gamle McDermott en stor helt.
Kan også nevne at jeg er lærer ved en ungdomsskole i Mo I Rana, hvor jeg er klassestyrer for en niende klasse. Diskusjonene går heftig for seg i klasserommet siden jeg har en elev som er en svoren Barnsley- fan.
Har spilt fotball for Mo Il i 15 år, men i år har jeg lagt fotballen på hylla. Konsentrerer meg fullt og helt om familieforøkelse og Grimsby Town.
021 - Profil er slettet
022 - Olav Werner Grimsby, siden 06.06.2004
Født: 30. januar 1976
Bosted: Dombås
E-mail: wgrimsby@online.no
Om seg selv: Kult med norsk fan-side for Grimsby Town!
Selv heter jeg Olav Werner Grimsby, og kommer opprinnelig fra Gjøvik, men nå bor jeg på Dombås. Jeg har vært fan av Grimsby Town helt siden jeg fikk høre om dem tidlig på åttitallet...
Jeg prøver så godt jeg kan å følge med på Grimsby Town i sesongen, enten via text-tv eller nettet (f.eks. vg nett sin live-oppdatering) for å få med de siste hendelsene i kampene, og kampreferat. Liker å være så oppdatert som mulig, så jeg følger helst med på kampdagen! 
Dessverre blir det spinklere med informasjon nedover i ligasystemet, men vi skal jo opp igjen! ;-)
TABELLSTUDIE: Olav Werner konstaterer Grimsby på tabelltopp!

023 - Per Arne Grimsby, siden 06.06.2004
Født: 10. juli 1979
Bosted: Raufoss
E-mail: plage1007@yahoo.no
Om Per Arne: Per Arne er bror av Olav Werner. "Melder også inn broren min, Per Arne Grimsby, som bor i Redalen, Gjøvik," forteller Olav oss. "Han er også fan av The Mariners." 
024 - Tobias Lea, siden 28.05.2005
Født: 30.01.1991
Bosted: Åsgårdstrand
E-mail: tobias_bond@hotmail.com
Om seg selv: Heisann..Jeg er Grimsby supporter ifra Norge. Fra Åsgårdstrand. Jeg vil gjerne maile litt med noen av dere. Jeg har vært supporter 4 år, eller noe. Trofast supporter! Det har gått med et par tårer de siste årene, men neste sesong blir det opprykk! Jeg spiller fotball selv, på Åsgårdstrand. Det var litt om meg.
025 - Eivind Grimsby Harr, siden 22.08.2005
Født: 1978
Bosted: Trondheim
Om seg selv: Eivind er nyklekket kjendis som programleder for Schrödingers katt. Vi måtte selvsagt spørre om han er Grimsby supporter med slikt et flott navn.
NRK PROGRAMLEDER: A-kjendiser på laget...
"Selvsagt heier jeg på Grimsby! Men jeg er dessverre ikke så veldig interessert i fotball. Har faktisk vært inne på "Jailhouse Rock"-sidene før, men har ikke følt at jeg er nok interessert til å melde meg inn i supporterklubben. (Medlem nr 8, Lars Kåre Grimsby, er forøvrig mitt søskenbarn.)
Jeg følger med på norsk fotball med et halvt øye, og er med kompiser på premier/champions league-kamper på pub mest for det sosiale.
Fars-slekta mi kommer fra Stavanger, så mitt norske lag er Viking.
Jeg vet ikke hvor strenge regler dere har for å være medlem, men jeg stiller gjerne opp hvis dere syns det er greit med en semi-interessert fotballsupporter på laget :-)"
026 - Torgrim Skogheim, siden 26.09.2005
Født: 2. august 1982
Bosted: Trondheim
E-mail: torgrim_skogheim@hotmail.com
Om meg selv: Starta som fan tidlig på 90-tallet. Alt toppa seg ifjor da jeg og en kompis fløy over dammen for å se lagene våre spille. Togturen fra Nottingham til Grimsby, vandre gjennom sentrum, drikke øl på The Imperial, drikke øl på Blundell Park, alt var perfekt. Kampen endte 1-1 mot Bournemouth. Det store øyeblikket var selvsagt etter kamp når jeg fikk gå inn The Norwegian gate og ut på gresset for så å bli fotografert av en vakt med spillerne joggende i bakgrunnen. For en kongedag.
027 - Svein Korshamm, siden 02.04.2006
Født: 14. august 1968
Bosted: Oslo
E-mail: svein@folk.no
Om meg selv: Hei, eg var nett inne og såg på disse norske Grimsby-sidene, etter tilråding frå Anders Nielsen og Alex Kielland, og skjønte straks at eg måtte registrere meg.
Har fulgt med på Grimsby sine resultat og plasseringar sidan eg var gutunge og fekk vite at eg hadde to grandtanter i Grimsby:)
Det plagar meg at eg aldri har vore der og sett Mariners spele, men det må det bli ei råd med snart!
028 - Atle Grimsby, siden høsten 2006
Født: 23.04.1965
Bosted: Utsira 
E-mail: atle@utsira.kommune.no
Om meg selv: Har alltid vært en elsker av 'under-dogs'. Skulle gjerne vært med å sett David slå Goliat. Tenk dere den vanntro stemininga når Goliat deiser i bakken og hvirvler støvet. Sånn er det med Grimsby Town FC, hver seier er en uventet fest!!
Fotballinteressen var mer inntens med fire brødre og fotball turneringer i hagen hjemme i Flekkefjord på
tidlig 70-tall. Alle med Grimsby Town i hjertet, men forbudt favorittlag fordi ingen ville at Grimsby skulle tape. Jeg valgte Ipswich fordi de var nær Grimsby. De fleste gode Ipswich spillerene kom også fra Grimsby. Min favorittspiller var Trevor Whrymark. Opptur å se Grimsby på Norsk TV i 89-91. Siden har vi fulgt Grimsby på resultatlister. Ser nå at egne unger kjøper Gunners-utstyr og gremmes stort... Dette er første mottrekk.. L.K og Eivind er barn av søskenbarn fra Lyngdals-gjengen.
029 - Per Øyvind Grimsby, siden 03.01.2007
Født: 13.03.68
Bosted: Sirdal
E-mail: PerOyvind.Grimsby@sirakvina.no
Om meg selv: Har vært fan av Grimsby fra den tiden de begynte å klatre fra 4 og gikk rett opp i  2. divisjon. Husker enda BBC-repoteren med det hærlige sitatet: "Grimsby still going strong" etter at de hadde vunnet 7 kamper på rad første året i 2 divisjon. Medlem 28: Atle Grimsby ("bruttern") bløffer selvsagt. Han holdt med Ipswish på grunn av storhetstida deres på den tida, og håp om store titler, og slett ikke fordi "de var nær Grimsby"..makan. Jeg hadde Grimsby som laget mitt, og hadde til og med klipt ut hver enkelt spiller å lagd fottballkort av mangel på andre kort derfra.
En utrolig artig kuriositet er det at jeg spilte på Flekkefjord Fotballklubb i den tid da Mike Speight var spillende trener for Flekkefjord. Mike var jo innom Grimsby Town etter at han starta karriæren i Southampton. Mike syntes det var artig at så mange Grimsby-fans bodde i denne lille Sørlandsbyen. Fotballinnteressen har etter hvert dalt kraftig generelt etter at alt har blitt fryktelig kommersialisert. Derfor er det ekstra sjarmerende å følge denne lille Fiskerlandsbyen spesielt, med et snev av vikingeblod i en fjern fortid.
030 - Lars Gustav Kielland, siden 17.02.2007
Født: 10.02.2007
Bosted: Oslo
Far om poden: Jeg vil gjerne melde inn sønnen min, Lars Gustav, som medlem av den norske fanklubben. Han er akkurat en uke i dag, og har vært med på to seire av to mulige. Med ham i klubben vil det gå rett opp!
4-4-2 ELLER 4-5-1? Lars Gustav dagdrømmer om Grimsby akkurat som faderen Alexander.
031 - Kjell Grimsby (1957), siden 31.07.2007
032 - Annlaug Grimsby (1958), siden 31.07.2007
033 - Camilla Grimsby (1962), siden 31.07.2007
034 - Svein Arild Grimsby (1961), siden 31.07.2007
035 - Geir Grimsby (1965), siden 31.07.2007
Det er på tide å få meldt inn resten av "bønsjen"..søstre og brødre av Atle og Per...
Kjell Grimsby, storebror og "fotball-trener" for sine 4 brødre, en ganske iherdig sådan - tror faktisk at han spiller enda...det må jo være "old-boys". Han fyller 50 i år, og er årsak til at alle 7 Grimsby'ene fra Flekkefjord nå reiser på kamp for første gang. Grimsby-Macclesfield 25.08.07. (Håper ikke han er inne på sidene, for det skal liksom være en overraskelse...).
Så har vi jentene da... Annlaug og Camilla.  Jaaa, vi kan vel ikke skryte på oss noen store fotballprestasjoner eller entusiasme, men Grimsby Town har vi selvfølgelig alltid heiet på - sammen med våre brødre.
Annlaug var jo faktisk en periode ganske "Myggen" og Start-frelst, og var å høre og se på en god del hjemmekamper der, ja... Men det var vel Styrk som trakk der, ja.
Svein Arild Grimsby, 2 mann i brødre-rekka - også en ihuga fortballentusiast, kan med første inntrykk virke ganske sindig og rolig, men det er før du har sett ham på fotballbanen, ja så skjønner du at den mannen har flere sider.
Geir Grimsby, er tvillingbroren til Atle, og er i likhet med sine brødre en flott fotballspiller, kanskje litt mer hensynsfull på banen - ihvertfall når han har sine sønner og nevøer med på kampen.
Det var vel alle - for denne gang...Det kommer jo en generasjon til - up-commers!
Vi stammer også fra gården Grimsby i Vanse, og er alle stolte bærere av Grimsby-navnet..... So Grimsby; here we come!
036 - Eirik Korshamn
Født: 29.07.1998
Bosted: Oslo
"Jeg vil gjerne bli medlem i Grimsby-supporterklubben. Pappa Svein og "onkel" Anders er allerede medlemmer," forteller Eirik som dermed har overtatt tittelen som supporterklubbens yngste.
Nyheter
Sesongen 2007-08
Grimsby og Norge