NYHET! Blogfeed:
Nå har`n begynt å blogge også. Tom Atle`s BLOG er åpen for kommentarer fra alle, og kommentarer er velkomne, så lenge man har guts nok til å signere med eget navn. Link til 2 siste innlegg vises under.

Reiser

Av de til sammen 10 sommerferiene vi har tilbrakt sammen, har vi vært fem ganger og klatret i Frankrike, i tillegg til to påsketurer, og det kvalifiserer vel til å kalle oss frankofile? Steder vi har besøkt i Frankrike er blant annet Fountainebleu, Orpierre, Les Calanques, Ceuse, Chateuvert, Briancon ,og sist, men ikke aller minst Ardeche (klikk bildet under for å se hvor vi har klatret i utlandet). Kart

Dette er en oversikt over steder i utlandet, som vi har besøkt og klatret.

Noen Norgesturer har det også blitt, både sør, vest og nord i landet. Andre turer som utmerker seg i særlig grad er 4 ukers bryllupsreise i USA, og en 2-ukers chartertur til Kalymnos. Når mørket senker seg over landet, og snøen daler ned, har vi også rømt noen ganger til Spania og Tenerife for å få tatt litt på en varm klippe.

Norgeskart

Dette er en oversikt over steder i Norge, som vi har besøkt og klatret.

Dette er større turer som vi har vært på, men vi har også tilbrakt ikke ubetydelige mengder av tid i telt i områder som ikke er så langt hjemmefra, men som gir store gleder i hverdagen. Turen har da gått til Nissedal, Hallingdal, sørlandet, Gøteborg, Telemark og mange andre steder. Dette gir små pusterom som er gull verdt, og vi gleder oss stadig til neste mulighet for en tur.

Her er et lite knippe reisebrev, klikk på de små bildene for å laste ned i PDF format. For å lese dem trenger du Adobe Acrobat reader. Den kan lastes ned ved å trykke på Adobe knappen. N-joy.

Costa Blanca 2004 Gritstone Kalymnos Tyrkia

Adobe reader