NYHET! Blogfeed:
Nå har`n begynt å blogge også. Tom Atle`s BLOG er åpen for kommentarer fra alle, og kommentarer er velkomne, så lenge man har guts nok til å signere med eget navn. Link til 2 siste innlegg vises under.

Om oss

Til sammen er vi dynamitt! Vi har hatt gleden av å være sammen siden 1996, og i 2002 giftet vi oss. Forholdet er fortsatt bemerkelsesverdig like problemfritt som det var i de glade forelskelsesdagene…. Det som gjør at kjemien fortsatt er så intenst tilstede, er nok det at vi kan dele mange interesser. I særlig grad er det reising med dertil hørende friluftsliv som gjør susen. Marianne synes det beste er å våkne fra en heller søvnløs natt i telt til lyden av brenneren som putrer og går slik at kaffen blir klar. Disse øyeblikkene gir energi til å fortsette hverdagslivet.

Marianne

Marianne gjør det hun liker aller best, nemlig å være på tur, her ved Tinnsjøen i Telemark.

Marianne er en vanlig arbeidstaker, og utfører sine daglige plikter for Pharmaq AS. Her jobber hun som forsker, og legger hodet i bløt for å finne vaksiner mot diverse sykdommer som rammer oppdrettsfisk. Dette synes hun er veldig spennende og har en givende arbeidsdag (som regel), i tillegg til at en del reising har gjort seg gjeldene, bl.a. til Chile, Roma, Skottland, Slovakia med mer.

Tom Atle

På tur ved Tinnsjøen i Telemark.

Tom Atle er for tiden student ved Høgskolen i Buskerud hvor han tar en Bachelor i Visuell kommunikasjon. I tillegg tar han på seg designarbeid sammen med Therese Holt under merkenavnet Boheme. Han er også glad i å fotografere, og noen eksempler på dette kan du se her. Fotograferingen har også gitt seg utslag i noen jobber. Deltagelsen i prosjektet Syv fotografer, en by resulterte i mange forespørsler, og et galleri som er en hyllest til byen vår kalt "Mitt Drammen". I 2007 ga Tom Atle i samarbeid med Ole Karsten Birkeland ut klatrefører for Telemark.Klatreinfo ble også opprettet i forbindelse med denne utgivelsen, og fungerer som støtte for tidligere utgivelser Tom Atle har vært delaktig i.
Når arbeidsdagen er unnagjort, prøver vi veldig på å utføre en eller annen form for fysisk aktivitet.  For tiden er det enten sykling, jogging eller klatring som står i fokus. Ingenting slår det å være ute i naturen, og samtidig bli litt sprekere…