NYHET! Blogfeed:
Nå har`n begynt å blogge også. Tom Atle`s BLOG er åpen for kommentarer fra alle, og kommentarer er velkomne, så lenge man har guts nok til å signere med eget navn. Link til 2 siste innlegg vises under.

Klatring

Via tilfeldigheter så har det blitt til at Tom Atle har hatt en finger med i spillet når det kommer til produksjon av klatreguidebøker. Det startet så langt tilbake som i 1995, da han var en av tre bak den første klatreføreren for Drammensområdet. Men det var ikke før i 2003 at det skulle ta av litt mer. Vinteren 2002/3 så brukte Tom Atle store deler av sin fritid på å sette sammen en ny klatrefører for Drammen og omegn. Denne ble godt mottat, og suksessen ledet nok til at det ble flere guidebøker.


Det skulle gå 2 år før neste utgivelse, men da kom det til gjengjeld to bøker, nemlig Heavy WaterRockfax forlag, og Sørlandsfører som dekker klatringen langs "den bløde stribe".

Neste utgivelsesår var 2007. Da kom det først en PDF-guide til Nissedal, og utpå sommeren kom Telemarksføreren. Dette er det foreløpig siste skuddet på stammen, men jeg blir stadig kontaktet av mennesker som vil at jeg skal produsere klatreguider for "deres" sted.

Mellom bokutgivelsene forsøker Tom Atle å holde Klatreinfo sine sider oppdatert.

Drammensfører Sørlandsfører Rjukan