NYHET! Blogfeed:
Nå har`n begynt å blogge også. Tom Atle`s BLOG er åpen for kommentarer fra alle, og kommentarer er velkomne, så lenge man har guts nok til å signere med eget navn. Link til 2 siste innlegg vises under.

Design

Jeg kommer til å bruke disse sidene til å legge inn ideer og uferdige ting. Kommentarer kan sendes til meg på bordevik(alfakrøll)gmail.com. Håper noe av det faller i smak.

Man kan man jo også avlegge Bohemedesign sine sider et besøk.

Designverktøy som Tom Atle benytter, med grad av beherskelse angitt i stjerner bak:

To flashbannere Tom Atle har laget i forbindelse med skoleoppgaver. Bannerne er implementert i skoleprosjekter HER og HER.

Harddrive
I den moderne verden blir det tette relasjoner til teknologiske dingser. Dette er til minne om en harddisk som nå er til resirkulering en eller annen plass. Illustrasjonen er laget i Photoshop.
Logo
Magasindesign, laget i forbindelse med en skoleoppgave. Oppgaven gikk ut på å lage magasindesign for en selvvalgt organisasjon. Jeg valgte stiftelsen Organdonasjon, og dette er en del av flere oppgaver, som skal vise hvorledes organisasjonen skal fremstå visuelt utad. Hele magasinet kan du se HER. Magasinet er unnfanget i Indesign, med god hjelp fra Photoshop og Illustrator.
Logo
Dette er hovedlogoen til stiftelsen Organdonasjon (obs: kun en skoleoppgave, de har sin egen logo). Logoen er en del av en profil manual utformet for organisasjonen. Hvis du ønsker kan du laste ned manualen HER. Logoen er unnfanget i Illustrator.
Logo
Litt lek i Illustrator her. Synes jeg klarte å få formidlet noe via denne illustrasjonen. Er ikke akkurat noen danseløve selv, men det er flott å se på de som kan.
Det stygge huset
Et viktig budskap i en etter min mening riktig innpakning. Kanskje vår tids viktigste budskap?
Apple
An apple a day. Eple fra en ide til en logo til et firma som ikke tror at de trenger ny logo, selv om de gjør det desperat. Vi får se om de endrer syn etterhvert, selv om jeg tviler på det. Eplet er imidlertid en fin representant for sunnhet.
Det stygge huset
En annen sak laget i programmet illustrator. Forsøkte å lage en slags 3d feeling her, og en litt ubehagelig skarp sak.
Sharp
Logo laget for IT-konsulentselskapet Aluna.
Logo Småkraftforeninga
Logokonkurranse for Småkraftforeninga, som Tom Atle vant.
Fuel
Fikk ikke sove, og av en eller annen grunn så jeg for meg at det lokale bryggeriet skulle lansere et produkt som het "Fuel". Selvsagt et tidsriktig produkt som inneholder en blanding av karbohydrater og koffein. Hmm, kanskje det er nettopp det produktet norges eldste bryggeri skal satse på, eller er det bare et produkt av søvnløshet? Produsert i Illustrator og Photoshop.
Meglerlogo
Hmmm, våknet med en klar ide til en logo for en eiendomsmegler. Denne lønnsadelen med like høy troverdighet som en sliten bruktbilselger har jo desperat behov for identitet. I denne logoen representerer strekkoden både en referense til betaling, men også til et moderne bybilde. Fargevalget og skrifttypen referer til noe eksklusivt og moderne, slik jeg vil tro mange eiendomsmeglere ønsker å framstå. Gjort i Illustrator.
Blackandwhite
Computer arts kom akkurat med en utgave om sort/hvitt design, og inspirerte meg til denne lille saken. Helvetica og Garamond i sampill.
Kubisme
Litt lek i Photoshop, med mål om å få til et kubistisk uttrykk. Jeg synes forøvrig at kunstnerverdenen har vært svært treg i forhold til å omfavne mulighetene som ligger i teknologien.
Kick me
Midt i nilesing på markedsføring (eksamen om to dager) så dukket denne opp gitt. Definitivt katalogiseres under eksperimentelt, men man må jo ta noen sjanser. Inspirasjon fra kampsport og Britney Spears. Laget i Illustrator og Photoshop.
London
London ser en voldsom aktivitet i nybygging, noe som inspirerte meg til å ta bildet, og lage en slags poster.
yingyang
Det klassiske ying og yang symbolet i en digital tolkning.
Abstrakt
Former, deilige former. Hmm, får lyst til å bade og nyte strandlivet når jeg ser denne. Laget i Illustrator.
Poster Helsefag
Skoleoppgave, laget på 3,5 time i samarbeid med medelev Jeanette Brenden. Oppgaven besto i å lage en poster rettet mot uønsket graviditet. Oppdraget kom fra tre studenter ved Helsefag ved Høyskolen i Buskerud. Laget i Indesign, Photoshop og Illustrator. Bildet er tatt av Tom Atle.
Logo Gausta
Vraket utkast til logo for en ny turistvei på Rjukan. Jeg synes imidlertid at det var en god ide, og godt gjennomført.
Livbøye
Vi har i det siste arbeidet med en miljøoppgave på skolen, og dette er et vraket utkast. Synes allikevel at det hadde kommunikasjonsverdi. Laget av tre bilder i Photoshop, det ene bildet er lånt av NASA, da jeg ikke hadde et ok bilde av Tellus liggende.
Mønster
Organisk mønster laget til en gruppeoppgave på skolen som er miljørelatert.
Annonse
Her er en annonse laget til samme gruppearbeid som tidligere er nevnt. Tom A har fotografert og utformet annonsen. Frida har lånt bort PSP`en sin til Finn Erik for anledningen.
Logo Camp Vemork Annonse Telemarksfører
Annonse for klatrefører for Telemark.
Poster Helsefag oppgave
Skoleoppgave, poster laget på oppdrag fra helsefagstudenter ved HIBU. Orginalstørrelse 50 X 70 cm.
Poster Camp Vemork
Poster for Camp Vemork, skoleoppgave. Orginalstørrelse 50 X 70 cm.
Poster Camp Vemork
En annen poster for Camp Vemork, skoleoppgave. Denne skal kommunisere et rikt tilbud i aktiviteter. Orginalstørrelse 50 X 70 cm.
Emballasje Camp Vemork
Emballasje for t skjorte Camp Vemork, skoleoppgave.
Emballasje Camp Vemork
Watch out for Brai(g)n.
Emballasje Camp Vemork
Brai(g)n, en merkevare!