NYHET! Blogfeed:
Nå har`n begynt å blogge også. Tom Atle`s BLOG er åpen for kommentarer fra alle, og kommentarer er velkomne, så lenge man har guts nok til å signere med eget navn. Link til 2 siste innlegg vises under.

Velkommen

Du har nå kommet til Tom Atle og Mariannes hjemmesider. Som du ser av menyen til venstre så vil du finne litt av hvert her, og sidene vil bli jevnlig oppdatert avhengig av vår tilgjengelige tid. Innholdet vil være saker og ting som interesserer oss, og sidene vil også bære preg av at Tom Atle bruker dem til å eksperimentere med ulike teknikker ift det tekniske rundt webdesign.
Vi håper du liker oppholdet her på sidene.

 

NYHET: Vi har kjøpt domenet bordevik.no Disse sidene handler først og fremst om fotografering. Ta gjerne en titt innom.

Til de av dere som er på jakt etter informasjonen som tidligere lå her om klatringen i Drammen kan bruke DENNE linken. Tom Atle har fått opp skoleportalen sin igjen, og den kan du se HER.

Gaustatoppen panorama

Utsikten fra Gaustatoppen er fabelaktig, og det sies at man kan se 1/6 av Norge fra dette punktet. Jeg er usikker på om dette stemmer, men toppen ruver iallefall godt i terrenget. For de av dere som ikke ønsker å ta turen kan dere pusle litt med Flash vieweren over. Den er satt sammen av 12 bilder og dekker 360 graders utsyn fra toppunktet på Gaustatoppen. N-joy.